Kliknite promo dugme i pogledajte naše aktuelne promocije

Naš portfolio

Protetika

Na neke stvari možete uticati, a na neke ne. Različit splet neželjenih okolnisti, nažalost, nekada rezultira da osmeh i ne bude baš izraz opuštenosti, ugode i radosti. Savremene metode terapije i materijali nam omogućavaju ne samo da nadoknadimo izgubljeno nego i da novonastala situacija bude lepša nego što je bila.

Multi-layered zirconia

Multi-layered zirconia je visokoestetski, bioprihvatljiv materijal. Stepen zdravstvenog i vizuelnog efekta koji se postiže ovim materijalom je do pre samo neku godinu bio nezamisliv.

All On Four koncept

Proteze

Materijali od kojih se izrađuju mobilne protetske nadoknade su unapređeni. Ove nadoknade su danas lakše, elastičnije ili rigidnije gde treba, estetski mnogo prihvatljivije. Zubi u protezi se mogu modelovati individualno, što nam omogućava primena kompozitnih materijala.

Naši prijatelji

Udružili smo se, jer kao tim možemo mnogo više da Vam pružimo.

Preventivna stomatologija

Najprijatnije stomatološke intervencije su upravo one vezane za ovu granu stomatologije. Radi se o neinvazivnim metodama koje sprečavaju da se stanje oralnog zdravlja naruši.

Fluorizacija zuba

UZ uklanjanje kamenca

Bolesti zuba

Kompozitna plomba

Ovakav efekat je moguć uz upotrebu najkvalitetnijih kompozita, ali i uz naš trud.

Kompozitne fasete

Ovakav efekat je moguć uz upotrebu najkvalitetnijih kompozita, ali i uz naš trud.

Mašinska obrada kanala korena

Upotreba endomotora u pripremi kanala korena zuba za definitivnu opturaciju ima apsolutnu prednost u odnosu na klasičnu obradu ručnim instrumentima. Zakrivljeni i uzani kanali, revidiranje postojećeg ispuna je sada mnogo lakše za pacijenta i za doktora.

nemojte biti samo nov projekat

Kontaktirajte nas danas